Neus Comellas ocuparà la vacant que deixarà la regidora Olga Sánchez en el grup municipal de CDC a l´Ajuntament de Manresa.

Comellas era la número 13 de la llista de CiU en les eleccions municipals del maig de 2015 i assumirà el càrrec després que Meritxell Soler, a qui correspondria accedir a l´acta de regidora perquè era la dotzena, hagi comunicat que renunciarà a aquest dret.

La previsió és que la renúncia d´Olga Sánchez com a regidora en el Ple municipal del 18 de maig i posteriorment , es comunicarà a la Junta Electoral Central. Un cop s´hagin completats els tràmits oportuns, Neus Comellas assumirà el seu nou càrrec de regidora a l'espera de les competències que li puguin ser assignades.

Comellas, té 54 anys, està casada i és mare d´una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i RRPP a la UAB i Màster en Direcció i Gestió d´Empreses i Comunicació, actualment treballa com a directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i responsable de la direcció de Vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El passat dimecres, la regidora de Seguretat Ciutadana i de Mobilitat de l´Ajuntament de Manresa, Olga Sánchez, va anunciar la seva intenció de deixar les seves responsabilitats a l´Ajuntament de Manresa per motius personals i familiars.