Aquesta tarda ha tingut lloc la primera reunió entre representants dels grups municipals de CDC i ERC a l´Ajuntament de Manresa amb l´objectiu de refer el cartipàs municipal. Hi ha assistit l´alcalde, Valentí Junyent, i Àuria Caus, en representació del grup de CDC; i Ramon Fontdevila i Marc Aloy, en representació d´ERC.

La reunió s´ha dut a terme amb voluntat de confegir, de manera consensuada entre les parts, un cartipàs que permeti treballar amb el màxim d´eficàcia pel bé del conjunt de la ciutat i de la ciutadania.

La reunió ha tingut una durada de dues hores. Tots dos grups valoren positivament la dinàmica d´aquesta primera trobada. L´actitud ha estat positiva, amb voluntat de diàleg i amb predisposició per a posar en comú de les diverses possibilitats.

Els representants de CDC i ERC han manifestat la voluntat de continuar treballant conjuntament, enfortir el govern i mantenir la bona línia de col·laboració d´aquest mandat, amb múltiples projectes engegats als quals convé donar continuïtat. Tots dos grups s´emplacen a continuar les trobades els propers dies per tancar el nou cartipàs.