El contracte de l'obra «Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer Escodines i Sant Bartomeu. Projecte del car-rer Viladordis (entre la plaça de Sant Ignasi i el carrer Vidal i Barraquer) i Projecte de la plaça Sant Ignasi» es va atorgar a l'entitat mercantil Cisteró SA. L'actuació va començar el juliol del 2006 i es va donar per acabada del tot el desembre del 2007. Els treballs van incloure fer nou el clavegueram.

Finalitzada l'obra, però, no van trigar a sorgir els problemes. Les llambordes van començar a ballar, la qual cosa es notava, sobretot, quan plovia, perquè caminar-hi pel damunt era garantia de quedar esquitxat. A banda, alguns trams del nou paviment presentaven un aspecte molt deteriorat.

L'Ajuntament va instar l'empresa a reparar els desperfectes, però aquesta es va negar a fer-ho, tot i que encara li faltava cobrar una part dels diners que va costar l'obra (1.487.000 euros). Finalment, l'Ajuntament, davant les queixes reiterades i el descontent dels veïns del barri, va decidir fer-se càrrec d'arreglar els nyaps amb els 300.000 euros que va deixar de pagar a l'empresa. Ho va fer al cap de més de tres anys de la finalització de l'actuació. Segons va explicar aleshores, primer, calia engegar tota la maquinària burocràtica per rescindir el contracte, que no es va aprovar fins el 2010 perquè, entre altres passos, va requerir el vistiplau de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

Materialitzar la recissió significava que s'anul·lava el contracte d'obra descomptant el que no estava ben executat, i sumant-hi els diners de la garantia d'obra.