Els Bombers van apagar aquest diumenge a la tarda un incendi que es va declarar al primer pis del número 18 del carrer de Santa Maria de Manresa, al nucli antic de la ciutat. És un immoble que és a prop del Conservatori de Música i de la plaça Gispert. Tot i que al bloc de pisos no hi viu ningú, diversos veïns asseguren que des de fa un any han alertat l'Ajuntament en reiterades ocasions que hi entren joves que provoquen sorolls molestos. A part, asseguren que de l'immoble se sent, a vegades, pudor.

De fet, testimonis de veïns que viuen al mateix carrer afirmen haver vist sortir aquest diumenge tres joves de l'interior en el moment que va començar a sortir fum negre del primer pis de l'immoble.

Encara no se sap com es va originar l'incendi, però els Bombers hi van trobar molta brutícia a l'interior. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar cinc dotacions dels Bombers, Mossos d'Esquadra i Policia Local.

Veïns del carrer asseguraven aquest diumenge que un altre grup de joves va accedir a l'immoble a la nit i va ocupar el segon pis, que no va quedar afectat per les flames.