Avui divendres arrenquen les festes d'estiu del barri manresà de Valldaura, que durant el cap de setmana oferiran una vintena d'actes.

Les festes s'iniciaran amb l'obertura de l'exposició «Vestits antics», a les 4 de la tarda. Dissabte i diumenge es podrà visitar de 10 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

La programació d'aquesta tarda oferirà música en directe amb José Luis, al casal La Nostra Llar i, a les 6 de la tarda, començarà un espectacle infantil per gentilesa de GlobusBar, seguit de xocolatada, un partit de bàsquet i, a 2/4 de 9 del vespre, el pregó de les festes, que anirà a càrrec del gestor cultural i coordinador d'El Galliner, Joan Morros. Després, classe de zumba a la pista i concert dels Itzipa. El gruix dels actes tindrà lloc el cap de setmana i presenten una oferta variada.

Dissabte,a 2/4 de 10 del matí hi haurà un passacarrers i a l'exposició «Vestits antics», s'afegirà una mostra de manualitats. A 2/4 d'11, espectacle infantil i una hora més tard festa d'escuma seguida de concert-vermut. A les 6 de la tarda, espectacle a càrrec de MTM i campionat de billar, a les 9 del vespre sopar popular seguit de l'espectacle musical Els hits de la teva vida i castell de focs làser.

Diumenge, a les 8 del matí, torneig de petanca; de 10 a 12, matinal de country a la pista poliesportiva, concurs de dibuix i un altre concert-vermut. Per acabar, a 2/4 de 6 de la tarda, exhibició de dansa d'alumnes de Julieta Soler, i a 2/4 de 8, botifarrada popular.