? L'oposició de la Cambra de Comerç i la UBIC de Manresa que les atraccions de la fira de l'ExpoBages-Ascensió tornin als Trullols ha estat com una galleda d'aigua freda sobre l'empresariat d'aquest sector de la ciutat, que ha assegurat que l'èxit de la nova ubicació ha quedat demostrat i que pensa lluitar perquè es mantingui.

Xavier Padró, president de l'Associació d'Empresaris dels Trullols, ha expressat la «sorpresa» de l'entitat tant per la posició de la Cambra i de la UBIC com pels arguments esgrimits. També, perquè «al setembre vam mantenir una reunió amb la UBIC, els ho vam explicar i no hi van mostrar cap oposició». Padró ha dit que l'associació d'empresaris fa anys que lluitava perquè els Trullols fossin l'alternativa triada davant dels inconvenients -tant de mobilitat com veïnals- que s'havien plantejat a la ubicació de les atraccions a l'avinguda de Francesc Macià.

Unes gestions que ja es van començar a dur a terme en l'època de l'alcalde Camprubí i, al final, han donat el seu fruit, després de treballar amb intensitat l'augment de la freqüència del transport públic i la promoció entre altres aspectes.