L'Ateneu les Bases celebra 5 anys amb tallers parc d'aventura, batucada, degustació, exposició, música en directe amb actes que comencen avui, però que sobretot es concentraran demà de 10 del matí a 3 de la tarda.

Avui divendres, a les 6 de la tarda hi haurà ioga per a nens i nenes de 4 a 10 anys acompanyats d'un adult i, a la mateixa hora, una sortida en BTT de 20 quilòmetres.

Dissabte al matí, classe especial, amb tot l'equip Ateneu, a l'aire lliure i a ritme de música en directe. Durant tot el matí, la fira del 5è aniversari es desplegarà entre el carrer cintaires, el pàrquing i el pati exterior. Hi haurà un circuit extrem de bicicleta amb Mbici, parades de tallers de màscares en anglès i xapes personalitzades amb la Creu Roja, parc de jocs gegants, pista de bàsquet sobre rodes.

Es podran veure automòbils, comprar malles, conèixer totes les activitats i programes de la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes, adoptar un gos, donar sang, pujar a un camió de bombers antic, veure gegants i dracs, i tastar dolços i productes ecològics.