Els 25 regidors i regidores de l'Ajuntament de Manresa han assistit al Ple Municipal Extraordinari d'aquest migdia, amb un sol punt a l'ordre del dia: la presa de possessió de Neus Comellas Verdaguer com a regidora. S'incorpora al grup de CDC, per substituir la baixa d'Olga Sánchez, que fa un es setmanes va renunciar a les seves responsabilitats al consistori per motius personals i familiars. Neus Comellas Verdaguer s'incorpora al govern format pels grups de CDC i ERC i a partir de demà assumirà la responsabilitat en la regidoria de Projecció de Ciutat i Festes.

Neus Comellas ha promès el càrrec per imperatiu legal i posteriorment ha rebut de mans de l'alcalde la medalla de regidora i la insígnia de plata de l'Ajuntament. La nova regidora ha pres la paraula per manifestar la il·lusió i responsabilitat que sent per assumir el càrrec. Ha assegurat que treballarà a favor del país i per construir una ciutat "més forta, més valenta i més lliure". També ha agraït la confiança dipositada en ella i ha afirmat que posarà en pràctica els valors que ha après de la seva família o companys de les seves tasques professionals anteriors (alguns dels quals eren presents a la sala). "Tenim un camí llarg per davant i treballaré amb il·lusió per tirar endavant la ciutat", ha conclòs.

La nova regidora Neus Comellas, amb el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que ha estat present a l'acte.

Comellas era la número 13 de la llista de CiU en les eleccions municipals del maig de 2015. Té 54 anys, és casada i mare d´una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i RRPP a la UAB i Màster en Direcció i Gestió d´Empreses i Comunicació, fins ara treballava com a directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i responsable de la direcció de Vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.