La fins ara directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i directora de vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mijans Audiovisuals, Neus Comellas, va prendre possessió ahir de l'acta de regidora de l'Ajuntament de Manresa. Deixa aquestes tasques per dedicar-se a la regidoria de Projecció de Ciutat i Festes.

Ahir al migdia es va celebrar un ple extrordinari durant el qual va assumir la seva nova responsabilitat. Ho va fer prometent el càrrec per imperatiu legal. Després de rebre la medalla de regidora i la insígnia de plata de l'Ajuntament, Comellas es va adreçar al públic que hi havia al saló de plens per manifestar el seu «compromís molt seriós per lluitar per la meva ciutat i el país, per fer-la més forta, valenta i lliure». Més endavant va afirmar que no podia rebutjar el «privilegi de servir a la ciutat. Vinc amb ganes d'aprendre moltíssim». L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, li va desitjar molta sort.

Entre el públic hi havia familiars, amics i també el director de les emissores de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo.

No va ser l'única persona que ahir es va estrenar al ple municipal. També ho va fer la interventora Carme Cot. Ocupa el càrrec de forma temporal.