Dotze dies després que aquest diari es fes ressò de la queixa de famílies que porten els seus fills a jugar al parc infantil de la plaça Espanya de Manresa, encara hi ha més claus rovellats amb què la canalla podria prendre mal i l'equipament es deteriora per moments.

Ahir, al joc principal del parc s'havien trencat dues fustes més de la part superior que deixaven al descobert desenes de claus perillosos tant a la part superior com a la inferior de l'estructura.

A més, segons ha pogut constatar aquest diari, de la dotzena de claus inicials que ja fa dotze dies que posen en perill els infants se n'ha retirat només un. Una actuació que sí que s'ha fet ha estat posar taulons per tapar-ne de trencats, però als jocs encara sovintegen les obertures perilloses.

Un graó de fusta per accedir a un dels jocs que estava mal col·locat ha desaparegut i encara es dificulta més que els infants puguin jugar.

A banda dels claus, els forats i l'escala en estat precari, hi ha fustes trencades que tenen estelles que més d'una vegada es claven, com ja han denunciat els acompanyants adults de les criatures. Un altre joc en males condicions és el tobogan, que de tan desgastat que està foradat i talla i pessiga els infants que el fan servir.

Fustes que es mouen i es poden treure fàcilment, claus, graons desapareguts i el tobogan perillosament desgastat són alguns dels problemes que pateixen els usuaris del cèntric parc.