Els canvis de trànsit previstos dins de les obres de la Bonavista, que inclouen l'entrada en funcionament d'una nova rotonda al costat de la plaça del Remei, s'han estrenat, finalment, als voltants de les 7 de la tarda d'aquest dimarts. La previsió era fer-ho abans, però la pluja ha destirotat els plans dels responsables d'activar-los.

Entre els canvis més destacats hi ha el fet que s'inverteix el sentit de la circulació al carrer de Joan XXIII, i al carrer de Bilbao (en el tram entre la plaça de Sant Jordi i el carrer de la Caritat). També s'estableix el doble sentit de circulació a l'avinguda Bertrand i Serra, entre el carrer del Bisbe Comas i la nova rotonda, mentre que el carrer de Mn. Jacint Verdaguer, entre la plaça de Sant Jordi i el carrer de l'Hospital, serà de sentit únic, direcció Verge de l'Alba-Hospital.

En els primers instants de les modificacions, i també quan ja feia estona que s'havien activat, s'han produït col·lapses al carrer de la Caritat i al tram d'entrada al Bilbao per la carretera de Vic. Els embussos han fet perdre la paciència a alguns conductors, que han fet servir els clàxons per protestar.

Consulta tots els canvis que provocaran les obres en aquest punt fent clic aquí.