Dins del pla de xoc per asfaltar alguns trams de calçades de Manresa que estan especialment malmesos, avui començarà una nova tanda d'obres a l'avinguda de les Bases de Manresa i als carrers de Sant Blai, de Prudenci Comellas i del Bruc. Algunes actuacions generaran afectacions al trànsit.

?A l' avinguda de les Bases de Manresa es faran treballs de fresat i formigonat en diversos punts en el tram entre l'avinguda Universitària i el carrer de Guifré el Pilós.

?Al carrer de Sant Blai, treballs de pavimentació al tram entre els carrers de Maria Aurèlia Capmany i la carretera del Pont de Vilomara. Es realitzaran mantenint el trànsit de vehicles.

?Al carrer de Prudenci Comellas, treballs de fresat i formigonat, per la qual cosa es tallarà al trànsit de vehicles el tram entre carrer del Bruc i el del 2 de Maig.

?Al carrer del Bruc, treballs de fresat i formigonat al tram entre Saclosa i l'Era Esquerra, mantenint el trànsit de vehicles.

Paral·lelament, es portaran a terme treballs de senyalització horitzontal de les actuacions ja realitzades els dies anteriors.

Quant al bus urbà, la Línia 8 es desviarà pel carrer de l'Era Esquerra, la carretera Cardona i el carrer del 2 de Maig, on recuperarà l'itinerari habitual. S'anul·larà la parada CC Selves i Carner.

Més d'un milió d'euros

Recordem que el pla de xoc per a la Millora de l'Espai Públic 2017 es divideix en tres fases: la de calçades (418.578,86 euros, que abasta 17.398 m2 i inclou 17 trams de calçades de Manresa); la de les voreres en 10 vials (187.269 euros, que millorarà 2.170 m2) i una tercera destinada a l'accessibilitat i la millora de recorreguts de vianants. Les tres fases juntes costaran un milió i escaig d'euros i quedaran acabades aquest 2017. La de calçades va començar el passat 20 de juliol, al barri de Cal Gravat.