Avui és previst que s'obri al trànsit el túnel del carrer Indústria, tancat des de final del mes de juny. L'obertura, que es fa 15 dies abans del previst, alleugerirà els problemes de circulació a Manresa a causa de l'acumulació d'obres aquest estiu.

En aquest cas les obres han consistit en la impermeabilització de les juntes de la zona de les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la reparació i el sanejament de l'estructura del mateix túnel. Els treballs han anat a càrrec de FGC. Inicialment es va preveure que duressin dos mesos i que s'obrís el pròxim 24 d'agost. Finalment, però, s'han enllestit 15 dies abans.

Ahir a la tarda i avui a primera hora del matí es duran a terme tasques de neteja. Un cop finalitizin es retiraran les tanques que impedeix l'accés al túnel i es reobrià al trànsit a partir del migdia.

Amb l'obertura també es recuperarà la sortida pel túnel dels serveis del transport públic urbà i interurbà que surten de l'estació d'e busos. Fins ara havia de passar per la carretera de Santpedor.