La Caixa crearà un nou espai al convent de Santa Clara adreçat a l'atenció integral de nens i nenes en situació de vulnerabilitat i a les seves famílies. El nou equipament oferirà serveis propis del programa CaixaProinfància, com ara atenció psicoterapèutica, reforç educatiu, educació no formal i temps lliure, i suport educatiu i familiar, així com també recursos del projecte #Invulnerables.

Regió7 ja va avançar aquest projecte l'octubre de l'any passat, coincidint amb l'audiència amb el Sant Pare de sor Lucia Caram juntament amb altres membres de la Fundació Rosa Oriol i del projecte #Invulnerables. Caram li va explicar aleshores al Papa. L'objectiu era fer les obres al convent, on s'instal·larà el nou espai, a finals de l'any passat, però no ha estat fins ara que s'han pogut materialitzar. En aquell moment es va presentar com una Casa de la Infància pensada per atendre nens i nenes de 0 a 3 anys de famílies en risc d'exclusió social o pobresa i, més endavant, es va dir, a adolescents.

Aquest dijous al matí, sor Lucía Caram i Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària la Caixa, en faran la presentació.