103 assistències en total. La majoria, per cremades o contusions lleus. És el resum de la nit del correfoc de festa major des del punt de vista de les atencions que es van fer als participants. Són més del doble que l'any passat, amb 48, i l'augment de la pirotècnia en podria haver estat la causa.

Si, en l'edició passada, Protecció Civil va atribuir el descens de les atencions en relació amb els tres anys anteriors (54 el 2015, 75 el 2014 i 55 el 2013) al fet que la gent hi va cada cop més preparada, enguany ha apuntat, quant a l'increment de les atencions fins a les 103, que n'analitzarà les causes. D'entrada, les atribueix a un conjunt de factors, com ara que, per fer el correfoc més lluït, hi va haver un increment del material pirotècnic -el 30% més que l'any passat, de 240 a 310 quilos.

Del total de 103 assistències, de 33 en va tenir cura el personal de Creu Roja a peu durant el recorregut del correfoc; 37 es van fer en ambulàncies i 33 més a l'hospital de campanya de la Fundació Althaia instal·lat a la plaça d'Europa, on hi havia el centre de coordinació del correfoc. Es van fer 5 trasllats a centres sanitaris: 3 a la Clínica Sant Josep, amb l'oftalmòleg que hi havia de guàrdia, i 2 a l'Hospital Sant Joan de Déu, però no hi va haver cap dels casos atesos que quedés ingressat i en cap cas no es va tractar de ferides greus, han informat els responsables del dispositiu, que han afegit que Althaia fa seguiment de l'evolució de les persones que va atendre.