A l'espai que ocupava l'antic noviciat del convent de Santa Clara s'hi estan fent les obres per ubicar-hi el casal de la infància. És just sobre l'església de l'edifici. Tindrà una entrada independent i el primer que s'hi trobarà és la recepció del nou servei.

La primera planta acollirà una àrea maternoinfantil per a nens i nenes de 0 a 3 anys. «No parlem d'una guarderia», va precisar sor Lucía Caram, sinó d'un espai per «transformar i treballar» amb els infants i les seves famílies.

La segona planta acollirà un espai de socialització de treball d'hàbits i habilitats destinat a nens i nenes de 4 a 18 anys en diversos horaris. També els caps de setmana. El director general de la Fundació Bancària la Caixa, Jaume Giró, va destacar que s'hi farà reforç educatiu, «perquè sense educació és difícil sortir de la pobresa», i que es treballarà per fer aflorar el talent de cadascuna de les persones que passin pel casal.

L'hort s'adequarà per fer-hi jocs infantils i practicar-hi esport. El projecte s'emmarca dins el programa CaixaProinfància de lluita contra la pobresa infantil de l'Obra Social de la Caixa.