La plaça d'Europa farà guanyar un nucli de joc a la Setmana de Jocs al Carrer del CAE, que passarà dels sis de l'any passat a set. Entre dilluns i divendres vinent celebrarà la quinzena edició.

L'increment dels espais de joc l'explica el fet que, enguany, la ludoteca Ludugurus, el projecte de Creu Roja Manresa per garantir el dret dels infants i els joves al joc, s'ha adherit a la programació i es farà càrrec de la dinamització dels jocs que s'oferiran a la plaça que hi ha entre els carrers d'Urgell i de la Mel. Això ha permès al CAE ubicar una nova zona de joc a la plaça d'Europa, que ja havia format part de la proposta en anteriors edicions, on es faran Jocs per aire.

Les places de joc estaran en funcionament de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i s'allargaran fins dijous. També les nits de joc, que seran de les 10 de la nit a 2/4 d'1 de la matinada. Divendres, hi haurà la cloenda a la plaça de Sant Domènec.

Enguany, els alumnes del grau de fusteria de l'institut Guillem Catà han creat diversos jocs cooperatius per a l'activitat. Es trobaran a la plaça de la Música, i també són una novetat.

Al CAE confien superar les més de 5.000 persones que van participar en l'edició de l'any passat. Ahir, Nasi Muncunill, director de l'entitat, va valorar les millores de la proposta «com una prova de l'aposta que està fent la ciutat pels jocs i que cada any es va transformant més».