Dilluns vinent començaran les obres per condicionar el pàrquing del Saclosa, que a partir d'ara es convertirà en un aparcament de zona blava. Els treballs tindran una durada de 4 setmanes. S'adequarà tot l'espai i s'endreçarà. Tindrà 37 places per aparcar en una banda i un itinerari per a vianants a l'altra.

La zona d'aparcament serà en un sol cantó, el més pròxim al car-rer del Bruc. Serà en bateria i regulat en zona blava. No es podrà aparcar, tal com es feia fins ara, al costat més pròxim al carrer Carrió. Hi haurà l'actual filera d'arbrat i un itinerari per a vianants que es delimitarà amb una línia contínua de pilons.

A la zona de l'aparcament més propera a la cantonada Saclosa amb Bruc, on hi ha una mena de placeta on també s'aparca, es crearà una zona verda i s'ampliaran les voreres.

Durant les quatre setmanes d'obres es prohibirà l'accés al pàrquing del Saclosa. Per als vianants s'habilitarà un itinerari. Les obres les paga l'empresa Eyssa, que és la concessionària de la zona blava de Manresa.