Ahir a la nit hi havia seguretat privada al bloc afectat per evitar que hi entressin a robar les pertinences dels veïns que hi viuen. Un cop els Bombers van apagar les flames, només alguns veïns van poder entrar al pis on viuen per agafar roba per passar uns dies fora de casa. I és que els inquilins dels immobles afectats van haver de trucar amics i familiars per passar-hi la nit. L'arquitecte municipal va determinar que l'estructura del bloc de pisos no havia resultat danyada per culpa del virulent foc que va cremar part de l'immoble, segons informaven ahir els Bombers.

Al migdia, els veïns van haver de sortir ràpidament sense tenir temps d'agafar res per salvar-se del foc. Estaven consternats i no paraven de repetir-se que tot i els danys materials el més important era que ningú va resultar ferit i no es va haver de lamentar cap víctima. El foc va afectar el pis del veí que presumptament va provocar l'incendi, i es va estendre fins a dos pisos de la primera planta. Un habitatge de la tercera planta també va resultar molt afectat.

Veïns de blocs propers explicaven que abans que les flames afectessin de forma virulenta l'edifici s'havien sentit petites explosions, un so similar als petards. Els Bombers van anar a recollir roba i pertinences d'inquilins dels pisos més afectats, i que ahir van haver de passar la nit fora de casa. Els veïns es mostraven totalment consternats pel foc que va afectar el bloc.