El president del Grup Municipal Socialista, Felip González, ha denunciat que un autobús urbà pot arribar a tardar 22 minuts per recórrer la carretera de Vic, entre la Muralla i la Bonavista. Aquesta dada forma part d'un treball de camp que ha dut a terme el grup durant el qual «en un moment hi van quedar atrapats fins a cinc autobusos de línies interurbanes i tres més del bus urbà». Fer una crida als manresans perquè no passin per la Bonavista no pot ser l'única solució al caos que generen les obres, afirma.

Admet que els treballs suposen una gran complexitat, però dubta que es faci tot el possible per evitar no tan sols embussos de cotxes sinó també perjudicis als vianants, «els altres grans damnificats». Afirma que per creuar la carretera de Vic ara només disposen de 12 segons.

Denuncia, a més a més, que durant tot el temps que el PSC va analitzar la situació in situ no hi va haver cap agent de la Policia Local que ajudés a endreçar la situació. La situació pot acabar sent insostenible, augura.

González afirma que el PSC dóna suport a la crida que ha fet l'equip de govern per evitar circular per la Bonavista durant les obres. «Però aquesta no pot ser l'única solució a la situació de col·lapse que vivim», considera. Creu que s'han de replantejar alguns canvis com els del carrer Bilbao, Caritat i Joan XXIII, mesures al Sant Cristòfol, i reforçar la seguretat en cruïlles com el Bisbe Comas amb Bertrand i Serra.

«La paciència ciutadana pot ajudar», però pensa que alguns canvis, com el del carrer Gaudí, s'haurien d'haver introduït un cop estigués feta la rotonda.