La plaça de Sant Domènec ha estat, durant les dues primeres jornades d'activitats, el nucli de joc més concorregut pels participants en la quinzena Setmana de Jocs al Carrer. La plaça ha acollit tant nens com adults, que han compartit estones de joc, majoritàriament, de percepció visual i de rapidesa. Una oportunitat per invertir temps en la família fins que no comenci el col·le. En molts casos, els avis són els encarregats de dur els menuts a un dels set nuclis de joc que hi ha en aquesta edició.

Jesús Casasampera, cap de la gestió dels jocs a Sant Domènec, destaca que en aquest nucli «oferim jocs familiars que siguin poc coneguts per tal que a la gent els pugui interessar i els aprengui».

La plaça d'Europa, que l'organizació ha recuperat enguany després de diverses edicions absent, s'ha transformat en una pista de bàdminton improvisada on es fan partits de dos contra dos, i on també es juga a altres jocs, com un original minicircuit de cotxes amb un sistema de pònting incorporat, a més a més d'un taller per fabricar estels.

Pel que fa a la plaça Major, un altre dels punts amb més exit, pràcticament s'ha convertit en una zona d'estacionament de cotxets per a nens (ahir, al voltant de les 7 se n'hi comptaven una vintena). Tant pares com petits juguen plegats a terra per les diverses catifes que s'han instal·lat a la plaça, cadascuna amb diferents jocs infantils, com ara fer cuinetes.

Si els objectius de les activitats són que tothom jugui i que tots els nuclis de joc estiguin fent gaudir les persones que hi van, tots dos s'han aconseguit en les dues primeres jornades.

Una de les activitats que estan agradant més als participants és la Gimcana de Reptes. Es tracta de resoldre un joc a cadascuna de les set places on es fan activitats. Quan se superen els set jocs, es dóna una lletra o un número, que, escrits junts, es convertixen en una adreça de correu electrònic gràcies a la qual es pot participar en un sorteig de jocs. Casasampera argumenta que «és una forma de potenciar que la gent acabi passant per tots els espais que tenim al Barri Antic».