L'Associació de Familiars d'Alzheimer i Altres Demències oganitza actes a Manresa, Solsona, Moià i Berga a l'entorn del Dia Mundial de l'Alzheimer. En el cas de Manresa, el primer tindrà lloc dimecres vinent, dia 20 de setembre, amb la presentació del conte "Iaia, m'expliques un conte?", que va ser un dels projectes guanyadors dels pressupostos participatius 2016.

L'acte de dimecres vinent tindrà lloc a la sala FUB2 (Ada. Bases de Manresa, 1), a 2/4 de 8 del vespre. A banda de la presentació del conte, inclourà una xerrada del doctor Josep Maria Marcos amb l'enunciat "Es pot prevenir l'Alzheimer?" i la sessió interactiva amb Ana M. Uclés "Mildfulness, invertir en salut".

L'endemà, el 21 de setembre, a les 9 del vespre, a la sala petita del Kursaal, hi haurà la representació de l'obra "Abans que arribi l'alemany", de Marta Barceló. Les entrades es poden comprar al Kursaal, que l'organitza amb el suport de l'Associació de Familiars d'Alzheimer i Altres Demències del Bages, Berguedà, Solsonès i Moianès.