El Centre d'Animació i Esplai (CAE) de Manresa ha programat 812 hores formatives de cursos, monogràfics i tallers d'educació en el lleure per al pròxim curs 2017-2018, a punt de començar.

El pròxim 21 d'octubre s'iniciarà un curs de direcció d'activitats de lleure, i el 4 de novembre, un de monitors. Per al gener n'ha programat dos més, un d'ells totalment subvencionat, adreçat a persones en atur.

Aquesta programació de cursos d'educadors en el lleure es complementa amb una oferta de monogràfics i tallers, estructurats en diferents àmbits: intervenció educativa, joc, associacionisme i voluntariat, tècniques i recursos, educació per a la salut i formació personal.

La programació del CAE es pot consultar al web www.cae.cat, des del qual també es poden formalitzar les inscripcions.

Per altra banda, el Club del Joc del CAE ha posat en marxa una nova temporada de les Nits del Joc. Tots els dijous del curs escolar, a partir de 2/4 de 10 del vespre i fins a la mitjanit, el Cafè del Taller del carrer Sobrerroca acollirà trobades lúdiques on tothom qui ho vulgui podrà participar en els jocs de taula. N'hi ha una cinquantena de diferents tipus: d'estratègia, d'atzar o de cartes, entre d'altres.