Els usuaris del transport urbà de Manresa viatgen amb sorpresa inclosa: en qualsevol parada poden trobar un grup de persones que pugen al bus i, acompanyats d'una guitarra, comencen a cantar. I no ho fan pas malament.

Es tracta de grups corals dels barris que converteixen durant unes hores el bus urbà en un escenari coincidint amb la celebració de la Setmana de la Gent Gran activa. Els grups corals estan dirigits per Pep Torras i es tracta d'una activitat promoguda per la regidoria de la Gent Gran.

La iniciativa, que forma part de la celebració de la Setmana de la Gent Gran Activa, aconsegueix que els viatgers acabin taral·lejant la tornada de les cançons i, a més, converteix els cantaires en l'objectiu de multitud de fotografies i vídeos fets pels que volen conservar un record del moment.

Els grups que, tot interpretant cançons populars, donen exemple d'una de les nombroses activitats que la gent gran pot fer per mantenir-se activa i que han participat a la iniciativa són la coral de l'Associació de Veïns de la Barriada Saldes-Plaça Catalunya; la Rosella de l'Associació de Veïns de les Cots, el Guix i la Pujada Roja i el grup coral de l'Associació de Veïns de Valldaura. Han actuat a les línies 2, 5 i 8.