Manresa ha rebut la visita d’un grup de socis de Barcelona Travel Bloggers, la primera associació de bloguers de viatge de Catalunya. Durant tota la jornada els bloguers van gaudir d’una visita als atractius turístics essencials de la ciutat i, també, del seu entorn natural.

Els onze bloguers, majoritàriament vinguts de Barcelona, són responsables de blogs de viatge com Photographer of Dreams, Jordi Carrió Reportes de viajes, 365sabadosviajando.com, entre7maletas.com, monstravelblog.com, photographerofdreams.com/es, i compten amb milers de seguidors a Twitter, Facebook i Instagram.

Durant el matí, van fer un recorregut guiat per Manresa Turisme per la Manresa essencial. Així, van visitar la Cova, la Seu i el Carrer del Balç i van descobrir-ne el ric patrimoni artístic i històric de la capital del Bages.

Després d’un àpat amb productes de proximitat al centre de la ciutat, per la tarda el grup va recórrer, de la mà del Parc de la Sèquia, un tram de la Sèquia i van gaudir d’un tast d’olis d’un productor local.

Al llarg de la jornada, els bloguers van compartir i comentar a les seves xarxes les descobertes artístiques, històriques, gastronòmiques i visuals que feien a Manresa, donant d’una activitat notable, per exemple, el twitter de @manresaturisme durant tot el dissabte.

La visita va estar organitzada per Manresa Turisme en col·laboració amb Parc de la Sèquia i Barcelona És Molt Més (Diputació de Barcelona), i va comptar amb el suport de Mas de la Sala, l’Obaga de l’Agneta i Kursaal Espai Gastronòmic.