La davallada de temperatures d'aquesta setmana ha provocat la caiguda d'una gran quantitat de fulles dels arbres de Manresa. Davant d'aquest fet, i pel risc de caigudes que es podrien produir a causa de l'acumulació de fulles humides a la via pública, la regidoria de Qualitat Urbana i Serveis ha determinat que el servei municipal de neteja posi en marxa un pla especial de recollida de fulles, que ja s'ha iniciat aquesta mateixa setmana, i que continuarà els propers dies.

D'acord amb el pla, gairebé tots els efectius del servei de neteja estan dedicats, aquests dies, a la tasca de recollida de fulla. Tot i aixi, com que els arbres de fulla caduca continuen perdent fulla ràpidament, sovint se'n tornen a acumular una gran quantitat en poques hores. Per aquest motiu, el dispositiu especial es mantindrà durant els propers dies.

L'Ajuntament dedica els efectius de què disposa a aquesta tasca, tot i que demana la comprensió de la ciutadania, atesa la dificultat d'arribar a tots els carrers amb celeritat.