L'Ajuntament de Manresa i la Fundació Germà Tomàs Canet han signat dos acords de col·laboració a través del quals el consistori es compromet a fer unes dotacions econòmiques adreçades a la realització del projecte Mosaic, una iniciativa encaminada a millorar la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental; així com per contribuir a l'ocupabilitat i la integració sociolaboral d'aquestes persones.

L'acte de signatura va ser a càrrec del l'alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; la directora de la Fundació Germà Tomàs Canet, Anna Maria Prats. També hi van assistir la regidora d'Acció Social i Cooperació de l'Ajuntament de Manresa, Àngels Santolària.

Segons un dels convenis, l'Ajuntament de Manresa atorga una subvenció de 37.000 euros destinats al funcionament ordinari del projecte Mosaic, de suport de programes i projectes que tinguin com a finalitat la millora de la qualitat de vida de persones amb malaltia mental.

Pel que fa al conveni sobre ocupabilitat i integració sociolaboral atorgarà a la Fundació Germà Tomàs Canet 44.112,80 euros per ajut sociolaboral.