Fins al 31 de gener estarà obert el termini per presentar projectes per als pressupostos participatius del 2018. Les propostes, que es poden presentar mitjançant fitxa normalitzada a tots els registres de l'Ajuntament de Manresa, han de fer referència a qualsevol tipus d'actuació que reuneixi els requisits exigits.

Han de tractar sobre àmbits i temes de competència municipal, així com potenciar i afavorir els valors que l'Ajuntament de Manresa promou (l'atenció a les persones en les diverses etapes de la seva vida, la sostenibilitat, el respecte a les persones, al patrimoni i l'entorn, la proximitat i el suport a les iniciatives locals i ciutadanes, la solidaritat i la cooperació).

Igualment, l'objectiu de les iniciatives que es presentin han de donar resposta a una necessitat concreta i per tant s'han de justificar i argumentar. També han de tenir una visió de ciutat i generar un impacte en el conjunt del territori.

Per aquest motiu els projectes no poden superar els 50.000 euros, ni poden suposar un cost addicional de contractació de personal o un manteniment excessiu. Tampoc poden comprometre pressupostos futurs i afectar projectes en curs o planificats per l'Ajuntament. Per a més informació es pot trucar al 93 878 24 70 o enviar un correu electrònic a participacio@ajmanresa.cat.