El carrer d'Àngel Guimerà, el del Born, el d'Urgell i el Nou ja llueixen, des d'ahir, la il·luminació nadalenca. La del carrer d'Urgell va començar a funcionar abans d'ahir, segons va informar l'Ajuntament. La del Guimerà i el Born van fer-ho ahir a la tarda, i la del carrer Nou és la que va trigar més. Fins a 2/4 de 9 del vespre no va funcionar correctament a tot el vial.

Segons un operari de l'empresa instal·ladora consultat per aquest diari, els llums funcionaven, però el problema va ser a l'hora de fer la connexió. Dissabte passat a la tarda, que és quan s'havia de fer l'encesa de la il·luminació nadalenca a la zona comercial de Manresa coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel, van quedar pendents aquests quatre carrers per problemes tècnics.

Pel que fa a ahir, l'Ajuntament va explicar al matí que amb l'empresa s'havia pactat que a les 7 de la tarda ja funcionessin els quatre vials pendents, però, en el cas del carrer Nou, durant una bona estona només ho va fer la il·luminació des l'entrada al carrer per la Muralla del Carme fins a l'alçada del carrer de la Canal, mentre que l'altra meitat es va apagar.

El que sí que es va inaugurar ahir a la tarda sense sorpreses de darrera hora va ser l'arbre de Nadal que lluirà durant aquestes fetes al pati del teatre Kursaal