Cinc persones, tres d'elles menors d'edat, van resultar ferides de gravetat ahir a la tarda en un accident a la C-162, al terme de Fontanals de Cerdanya. Va ser en un xoc frontal entre dos turismes, que va obligar a tallar aquest vial a la circulació de vehicles durant una estona.

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l'avís del sinistre es va rebre cap a 2/4 de 5 de la tarda al quilòmetre 9 d'aquesta carretera. Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident va passar per causes que es desconeixen. A causa de l'impacte, van resultar ferits greus dos adults i tres menors d'edat. Tots els afectats van ser evacuats a l'Hospital de Puigcerdà. En un primer moment es va tallar la C-162 en els dos sentits de la marxa per facilitar la tasca dels efectius d'emergències, però poc després es va donar pas alternatiu als vehicles. Com a mesura preventiva, Protecció Civil va activar la prealerta del Pla d'Autoprotecció dels Túnels del Cadí.