El primer equip del Volei 6 Manresa va aconseguir, davant el CV Encamp, mostrar la seva millor versió durant molts moments de partit i emportar-se un valuós punts contra el segon classificat de Primera estatal (2-3).

Després d'una dura derrota a Barberà la setmana passada, els manresans encaraven el partit amb la necessitat de demostrar que poden competir en aquesta categoria, i així ho van fer. L'enfrontament va començar amb molta igualtat, però algun error visitant en atac va permetre al Volei 6 apuntar-se el primer set, 25 a 22.

L'equilibri es va mantenir en els sets següents. Els visitants mostraven la seva qualitat en atac, però alguns errors en la recepció i un bon posicionament defensiu dels manresans van permetre mantenir el marcador ajustat (26-28, 29-27, 24-26). Petits detalls decantaven la balança al final de cada set. Després de quatre sets decidits per la mínima, l'esforç va passar factura al Volei 6 en el cinquè set. Així, els locals encaixaven un parcial inicial d'1 a 6 que feia impossible la victòria (8-15). Dissabte, els manresans visitaran l'AE Aula, en un partit en què, si aconsegueixen els 3 punts, sortiran de la plaça de descens que actualment ocupen.

En la secció femenina del club, el sènior va tornar a guanyar després de dues setmanes de derrotes i es posiciona com a tercer classificat de Tercera Catalana, empatat a punts amb el segon. No van seguir els passos de les sèniors les categories inferiors, que van perdre tots els seus partits: juvenils i cadet A, per 3-0 a Sant Cugat i cadet B, per 3-1. Pel que fa als sèniors masculins: el B va perdre 3-1 contra el FC Barcelona B i el C va aconseguir derrotar el líder per 3-1 a casa.