L'exregidor i dinamitzador manresà Joan Antoni Pusó ha mort aquest dilluns a la matinada, als 82 anys. Pusó ha mort de manera sobtada, ja que aquest mateix diumenge se l´havia vist entre els assistents al partit de futbol sala de l'Eternam Manresa al pavelló del Pujolet.

Joan Antoni Pusó va destacar en diferents àmbits de la vida social manresana de les últimes dècades. Regidor de l'Ajuntament de Manresa entre els anys 1962 i 1966 amb l'alcalde Ramon Soldevila, va estar molt vinculat a l'associació Divina Pastora, entitat que va ajudar a reimpulsar i amb la qual va ser una de les peces clau per a la recuperació de les representacions teatrals de sarsuela a la capital del Bages.

Al llarg de la seva vida Pusó també va estar molt lligat al món del futbol primer com a jugador entre d'altres equips del CE Manresa, el Cardona, el Tàrrega, el Puig-reig i el Banyoles i, posteriorment, com a membre de la junta directiva del Club Manresa Futbol Sala, entitat que va presidir entre els anys 1999 i 2004 i de la qual actualment en tenia el carnet de soci amb el número 1. També va estar molt vinculat als inicis del Gimnàstic Manresa, presidint el club del 1962 al 1966.

El comiat de Joan Antoni Pusó es farà avui dimarts a les 12 del migdia a la sala Montserrat de la funerària Fontanova de Manresa.