La regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Manresa dóna suport al projecte LGBT+Salut que ha posat en marxa el Grup d'Estudis Avançats en Violència de la Universitat de Barcelona. L'estudi té com a objectiu detectar les necessitats de salut i la percepció de l'atenció rebuda de les persones lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals als centres d'atenció primària de Catalunya.

Per col·laborar amb el projecte l'Ajuntament demana als ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys i que faci més d'un any que visquin a Catalunya que contestin una enquesta que és anònima i que es respon en pocs minuts. Es pot trobar a l'adreça electrònica survey.eu.qualtrics.com.

Aquest estudi és el primer d'aquestes característiques que es posa en marxa al país. Té la intenció d'explorar la realitat del col·lectiu LGBT en aspectes de la salut primària com la salut mental o la violència de gènere, entre altres qüestions.

El projecte té l'aprovació del Comitè de Bioètica de la Universitat de Barcelona. Té el suport de la Unitat d'Igualtat de la universitat, l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Manresa i altres ciutats i municipis de Catalunya. També hi col·labora l'Institut Català de la Salut.