El Padre Ángel, fundador de Mensajeros de la Paz, visitarà aquest dissabte, dia 10 de febrer, a les 6 de la tarda, la casa de la infància EspaiCaixa Francesc d'Assís del convent de Santa Clara. Si bé la inauguració oficial es farà el mes d'abril, ha informat sor Lucia Caram, ànima del projecte, la visita del Padre Ángel servirà per beneir aquest nou espai. El nou equipament, que ha entrat en funcionament aquest 2018, preveu atendre al llarg del seu primer any de vida 250 infants i famílies en situació de vulnerabilat i risc d'exclusió social, als quals oferirà atenció psicoterapèutica.

L'associació Mensajeros de la Paz la va fundar a Astúries l'any 1962 el Padre Ángel García Rodríguez. En l'actualitat gestiona prop d'un centenar de residències de gent gran en diferents punts d'Espanya i té diversos programes socials, així com àrees de formació, infància, dona, gent gran, immigració... Tot enfocat a una millora de les condicions socials.

També aquest dissabte, a les 8 del vespre, a la nau gòtica del convent, i obert a tothom qui hi vulgui assistir, hi haurà un concert a càrrec de T'embolica la troca, amb la proposta "Somnis de colors".