El fundador de Mensajeros de la Paz, el Padre Ángel, va visitar aquest dissabte a la tarda la casa de la infància EspaiCaixa Francesc d'Assís del convent de Santa Clara acompanyat de sor Lucía Caram, impulsora del projecte. El conegut mossèn va beneir l'espai, tot i que la inauguració oficial, amb la presència de les autoritats, tindrà lloc el mes d'abril. El Padre Ángel va beneir l'equipament, que ha entrat en funcionament aquest 2018 i preveu atendre al llarg del seu primer any de vida 250 infants i famílies en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social. A més, s'oferirà atenció psicoterapèutica.

A part, dissabte al vespre, a la nau gòtica del convent es va celebrar un concert a càrrec de T'embolica la troca, amb la proposta Somnis de colors.

L'associació Mensajeros de la Paz la va fundar a Astúries l'any 1962 el pare Ángel García Rodríguez. Gestiona prop d'un centenar de residències de gent gran en diferents punts de l'Estat i té diversos programes socials, així com àrees de formació, enfocat a una millora de les condicions socials.