16 de febrer de 2018
16.02.2018

La Joviat celebra el primer Gastropork: dos dies centrats en la matança del porc

La iniciativa té lloc dijous i divendres i consta d'un complet programa

16.02.2018 | 10:49
La Joviat celebra el primer Gastropork: dos dies centrats en la matança del porc

Aquest dijous i divendres, l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa està vivint intensament la primera edició del Gastropork, iniciativa que té com a temàtica principal la tradicional matança del porc.

El Gastropork és organitzat pel professorat d´Hoteleria i està adreçat als alumnes de Cuina i Gastronomia, Serveis en Restauració, Pastisseria i Direcció de Cuina. Desenvolupa un programa molt complet: filmacions, tallers pràctics i ponències de la mà de professionals del sector de la matança del porc que tractaran l'especejament, els embotits, les diferents tècniques de tallar el pernil, com fer botifarres, carn del perol, coques i postres.

El divendres està destinat al dinar de la matança i tot l´alumnat de l´escola d´Hoteleria, amb el suport dels professors, es cuidaran de cuinar el dinar de la matança (caldo, carn d'olla, botifarres, postres....), encendre les barbacoes, muntar i parar taula al pavelló de l´Escola per poder gaudir d´un gran dinar de germanor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Visites al metge

Visites metge Manresa

Demanar hora

Althaia permet programar la visita amb el teu metge.

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.

 

Guia de restaurants

Restaurants a Manresa

Restaurants a Manresa

Els millors restaurants de Manresa. Fitxes amb fotos i mapa.

 

Transport públic

Horaris bus Manresa Barcelona

Bus Manresa-Barcelona

Accedeix als horaris del servei de bus entre Manresa i Barcelona. 

 
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2019 a Catalunya

Calendari Laboral 2019 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2018/19