La Fundació Universitària del Bages farà el proper dilluns, 12 de març a les 10.30h, l'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra de les obres de l'anomenat recinte FUB3, que suposarà la rehabilitació del pavelló situat a la dreta del conjunt de l'antic Escorxador.

Les obres, que tindran una durada de 15 mesos, permetran ampliar les instal·lacions universitàries. El nou edifici acollirà l'activitat teòrica i pràctica, així com els despatxos del professorat del grau en Fisioteràpia que imparteix la Facultat de Ciències de la Salut.

L'adequació de l'antic Escorxador permetrà alliberar espais a la Clínica Universitària que seran necessaris per al desenvolupament del nou grau en medicina que s'ha començat a impartir aquest curs 2017-2018.

A banda de permetre el creixement del campus Manresa de la UVic-UCC, la rehabilitació de l'antic Escorxador suposarà la rehabilitació d'un edifici que forma part del patrimoni arquitectònic modernista de la ciutat.

L'acte de col·locació de la primera pedra comptarà amb la presència de Valentí Martínez, director general de la Fundació Universitària del Bages,

Valentí Junyent, alcalde de Manresa i president del Patronat de la Fundació Universitària del Bages i Manel Parés, arquitecte responsable de l'obra.