L'Auditori de la Plana de l'Om serà l'escenari dimecres de la setmana vinent, 21 de març, a partir de les 7 de la tarda, del plenari del Consell de Ciutat, el màxim òrgan de participació, obert a tota la ciutadania, amb les funcions d'informació, estudi, debat i assessorament per a la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat. Serà el tretzè que es celebra.

Durant la sessió, presidida per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, s'aprovarà l'acta de la sessió anterior del Consell de Ciutat, celebrada el 29 de novembre de 2016. Un cop aprovada, el regidor de Participació Ciutadana, Pol Huguet, explicarà el desenvolupament d'aquesta sessió plenària.

Seguidament, el regidor d'Hisenda i Organització, Josep Maria Sala, i la regidora d'Acció Social, Àngels Santolària, presentaran i obriran un torn de preguntes sobre el Pressupost Municipal i les Accions Socials.

Posteriorment, el regidor d'Urbanisme i Llicències, Marc Aloy; i el regidor de Qualitat Urbana, Mobilitat i Serveis, Jordi Serracanta, presentaran i obriran un torn de preguntes sobre les Obres i la Mobilitat a la ciutat.

Per acabar, s'obrirà un torn general d'intervencions conduït pel regidor Pol Huguet i, finalment, l'alcalde Valentí Junyent clourà l'acte.

El Consell de Ciutat de Manresa és un òrgan que està format pels membres dels Consells de Districte, un representant de Consell Sectorial, així com dels diferents agents socials: empresaris, comerciants, col·legis professionals, representants d'altres administracions públiques, partits polítics amb representació a l'Ajuntament i sindicats.