Aquest dilluns, 12 de març, va fer 396 anys de la canonització de sant Ignasi de Loiola. Per tal de celebrar-lo, i mentre s'espera que el 2022 s'escaiguin els 400 anys -i els 500 de la seva estada a Manresa- la Cova va convidar, aquest dimarts, més de 700 estudiants, majoritàriament de Barcelona, a Manresa.

El març del 1522, Ignasi de Loiola va fer estada a la ciutat de Manresa i, cent anys després, el març del 1622, va ser canonitzat pel papa Gregori XV. Amb motiu de l'aniversari, com ja s'ha fet altres anys, Manresa va rebre a estudiants d'escoles jesuïtes de Catalunya, principalment de Barcelona, que van visitar la Cova i altres indrets ignasians de la ciutat.

Els estudiants van arribar durant el matí en autobusos i es van dividir en grups. Tots van visitar el Santuari de la Cova i també van fer visites al claustre de l'antic Col·legi de Sant Ignasi, la capella del Rapte, la capella de Sant Ignasi Malalt, el Pou de la Gallina i l'Espai 1522, entre altres. El Santuari de la Cova va organitzar les visites i l'Oficina de Turisme hi va col·laborar amb el guiatge d'alguns grups.