Poques incidències, i cap de greu, és el balanç de la nevada a Manresa, que ha acumulat gruixos de 10 centímetres. La més destacada és l’esfondrament parcial d’una paret d’un edifici del carrer de la Mel, al Centre Històric, on hi ha la ludoteca Ludugurus, que gestiona Creu Roja Manresa.

En concret, s’ha enfonsat un tros d’una paret, que en total fa 8 metres d’ample i 2 d’alçada, i que no és estructural sinó que tanca el pati interior de l’immoble. La causa ha estat l’acumulació de neu en una xarxa que hi ha collada a la part superior a la paret, per tal que no s’escapin les pilotes quan els infants juguen al pati. L’incident no ha provocat ferits ni cap dany i serà reparada properament. Mentrestant, la ludoteca continuarà funcionant amb normalitat, però el pati no podr à ser utilitzat pels usuaris. L’edifici és de propietat municipal.

Un altre incident ha tingut lloc a les 12.40 del migdia, quan un vehicle ha patinat i ha topat amb la paret d’un solar, a la confluència dels carrers Puigllançada i Callús, a la zona de les Bases de Manresa, prop de l’avinguda Universitària. No hi ha hagut ferits. Finalment, en alguns indrets de la ciutat, com a la pujada del Castell, el parc de Puigterrà o a la zona de l’Illa Verda, a la Parada, l’acumulació de neu ha fet cedir branques d’alguns arbres, sense més conseqüències.

El fet que durant el dia hi hagi hagut una reducció dràstica de la mobilitat en relació a una jornada normal, pel fet que la majoria de la població ha fet cas dels consells de limitar els desplaçaments, ha fet que el nombre d'incidències hagi estat escàs.