Els grups de caramelles han fet viva aquesta tradició a Manresa els dies de Setmana Santa, amb actuacions a Viladordis (que aquest dilluns continuen per les cases que hi ha disseminades en aquest nucli de la ciutat), i les del MIJAC de la Sagrada Família i el MIJAC de Crist Rei per diferents punts de la ciutat.

El MIJAC de la Sagrada Família ha portat l'esperit de les caramelles a Manresa. Dissabte a la tarda va anar a la plaça Major per cantar i ballar. A la nit, van actuar després de la missa i diumenge van visitar Sant Joan de Déu i la Clínica Sant Josep. L'actuació final va tenir lloc davant de l'església de la Sagrada Família (foto inferior).

Al barri de Viladordis de Manresa, les cantades i ballades de caramelles, diumenge, van tenir lloc als carrers d'aquest nucli i a la plaça de davant la parròquia de Santa Maria-Santuari de la Salut. Aquest dilluns també n'hi ha durant tot el dia per les cases disseminades de Viladordis. A la foto de sota, els caramellaires.

El MIJAC de Crist Rei va començar les actuacions dissabte, a les 6 de la tarda, a la plaça Major de Manresa, des d'on van anar a la plaça de Gispert, a 2/4 de 7; al passeig de Pere III, a les 7, i mitja hora més tard, davant l'església de Crist Rei. A les 11 de la nit van actuar a la missa de Crist Rei. Diumenge, van ser, a les 11 del matí, a la residència Sant Andreu; a 2/4 de 12, a la plaça Major; al migdia, a Sant Domènec, i a la 1, davant de Crist Rei (foto de sota).