Un euro per cada gerani venut que es destinarà a les millores a l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia. És el que proposa la iniciativa Gerani solidari, en el marc de la Festa de Primavera de l'establiment Món Verd de Manresa.

La campanya, presentada aquest dijous, consisteix en la venda de «geranis solidaris» a l'establiment Món Verd (cra. de Vic, 31) a un preu de 2,95 euros, 1 dels quals es destinarà a fer millores a l'hospital de dia d'oncologia. Més enllà de recaptar fons, l'objectiu és fer xarxa i aconseguir que més empreses i comerços se sumin a la campanya de mecenatge d'Althaia, que estarà vigent fins al mes de setembre vinent. Toni Martínez, responsable de Món Verd, va explicar en la presentació que l'objectiu inicial és vendre un miler de geranis, que suposaria poder aportar mil euros a l'hospital. De fet, dijous, ja se'n van vendre tres-cents.

A la presentació hi van participar les regidores Mercè Rosich i Neus Comellas, que van destacar la solidaritat demostrada per la ciutadania per ajudar a pagar les obres a l'hospital de dia, i l'adjunt a la direcció general de la Fundació Althaia, Albert Estiarte.

Món Verd ha organitzat la campanya amb la la col·laboració de Ca l'Arpellot, Guineu i Mónmar.