El reconeixement Protagonistes del Demà: premi Doctor Carles Garriga 2018, que promou el Rotary Club de Manresa-Bages, ha estat per a l'alumna de l'Escola Joviat

El jurat del guardó, format per tres membres de l'organització, un de CaixaBank i un representant de les Comes, ha fet públic el veredicte aquesta setmana, després d'una jornada en què prop d'una seixantena d'alumnes de batxillerat del territori han compartit experiències a les Comes.

La 27a edició del premi ha tingut com a eix vertebrador el lideratge. Els alumnes han pogut escoltar els testimonis del pilot del Dakar Gerard Farrés i del director de l'Institut de Ciències de Materials de Barcelona, Xavier Obradors. El premi es va fer públic després que els alumnes finalistes, triats pels seus companys i companyes, exposessin les claus per a un bon lideratge. El guardó consisteix en una estada en un camp del Rotary en un país europeu.

En la clausura de la jornada, el director dels serveis territorials d'Ensenyament, Ramon Bajona, va recordar als alumnes la importància de formar-se per poder tenir el màxim d'oportunitats.