El nou ascensor públic per salvar els 11 metres de desnivell entre el carrer de Santa Llúcia i la plaça Major de Manresa havia de funcionar de 6 del matí a 12 de la nit, però les contínues avaries que ha tingut des de la seva estrena divendres han fet que l'Ajuntament hagi decidit retallar l'horari 6 hores i que estigui en servei de 9 del matí a 9 del vespre sota supervisió dels tècnics.

L’ascensor ha funcionat de manera intermitent des de la seva inauguració, divendres passat, a causa de problemes electrònics de desajust del sistema de programació de la porta del carrer de Santa Llúcia.

Segons ha informat el govern municipal, malgrat que l’empresa responsable de la instal·lació i el manteniment, ORONA GA-LO, ja ha treballat per resoldre la darrera incidència i que l’ascensor està marxa, l’Ajuntament té la voluntat de garantir que el funcionament sigui del tot correcte.

Per aquest motiu, els tècnics de l’empresa responsable de la instal·lació i el manteniment continuaran treballant per fer una revisió més exhaustiva de la part mecànica i electrònica de l'aparell. Per fer aquesta feina, necessiten que l’ascensor estigui en ús i per això estarà en funcionament de les 9 del matí a les 9 del vespre, sota la supervisió dels tècnics de l’empresa, fins que es garanteixi el seu correcte funcionament.

Aquest horari estarà vigent fins que s’hagin acabat les feines de revisió i es granteixi amb seguretat que l’ascensor funciona sense incidències.