Aquest mes de maig ha de quedar enllestida l'adequació del solar que ha quedat al carrer de les Barreres amb el d'en Tahones, fruit dels enderrocs que hi ha portat a terme l'Ajuntament. El nou espai públic incorporarà unes cistelles de bàsquet com a element de joc perquè qui ho vulgui hi pugui anar a fer la partideta.

De moment, al solar, que té més de 860 m2 -similar a la superfície de la veïna plaça Gispert- i que és fruit de l'enderroc de set finques deshabitades, de titularitat municipal i en estat de ruïna, ja s'hi poden veure els bancs que hi han instal·lat aprofitant material de l'enderroc. A banda de posar les cistelles, s'anivellarà el terra per evitar l'acumulació d'aigües i s'hi farà un acabat de paviment tou. També es blindarà l'espai per evitar-hi l'accés de vehicles.

Aquesta adequació és temporal perquè el solar resta pendent d'un pla de transformació urbana que inclou fer-hi pisos, una plaça i un nou carrer, a més a més de l'eixamplament del Tahones i del carrer del Pou. Els enderrocs es van començar el gener passat, amb un cost d'uns 115.000 euros.