La jove dissenyadora manresana Paula Terra Bosch està d'enhorabona. En molt poc temps, el seu treball ha merescut sengles reconeixements a Catalunya i a Europa. El més recent ha estat en la categoria a la millor infografia a l'European Newspaper Award, un dels premis més importants a Europa de disseny de diaris.

La cerimònia del lliurament va tenir lloc en el marc de l'European Newspaper Congress, celebrat la setmana passada a l'ajuntament de Viena. Es tracta de la 19a edició del concurs de mitjans de comunicació europeus, fundat i organitzat pel dissenyador de diaris alemany Norbert Küpper. El premi va consistir en un diploma.

D'altra banda, el març, Terra i el seu equip de disseny -Köllen Design-, integrat per Oriol Campillo, Núria Jané i Adrián Soldado, va rebre el primer premi (1.500 euros) i segon premi (1.000) al Concurs de Disseny Industrial en Fusta Jordi Amat, a la seu CECOT de Terrassa. S'hi van presentar 33 projectes i va ser la primera edició en què el primer i el segon premi es van atorgar al mateix equip.