El Saló de Sessions de l'Ajuntament de Manresa va acollir ahir a la tarda el plenari de l'Associació de la Misteriosa Llum, en el marc del qual es va fer públic que l'entitat administradora de la Festa de la Llum de l'any vinent serà la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa. També es va fer el traspàs a la presidència de l'associació: Valentí Tatjé agafa el relleu d'Antoni Fornells, que ha estat president els darrers anys.

El plenari de l'Associació Misteriosa Llum va ser presidit per l'alcalde de Manresa , Valentí Junyent, i la regidora de Projecció de Ciutat i Festes, Neus Comellas. Durant la reunió es va fer públic que la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa (FAVM), serà l'entitat que administrarà la propera Festa de la Llum, que se celebrarà a l'entorn del 21 de febrer de l'any vinent, en substitució del Col·legi d'Advocats de Manresa, que ha estat l'entitat administradora d'enguany i que va presentar el balanç de la feina feta.

El president de la FAVM, Antoni Erro, juntament amb altres membres de la junta i presidents i representants de les associacions de veïns de Manresa, van ser presents al plenari.

D'altra banda, la trobada també va servir per rellevar el president i membres de la junta de l'Associació Misteriosa Llum. Antoni Fornells, president, i Roser Parcerisa, membre de la junta, deixen els seus càrrecs, que han ocupat els últims anys. La nova junta està formada per Valentí Tatjé (president), Laia Muns (secretària), Joan Manel Miquel (tresorer) i Montse Casanovas (vocal).