L'Ajuntament va reparar, dimarts al matí, un tros de la barana trencada del túnel del carrer de la Indústria. Segons fonts del consistori, no s'ha fet una reparació a fons perquè hi ha la previsió de fer nova tota la vorera i la tanca en breu (segurament serà a la tardor) i, per tant, una actuació de reparació ara seria molt efímera. La intenció és que s'arregli tot plegat en el marc del pla de xoc.

Després que aquest diari denunciés en tres ocasions, els últims nou mesos, el mal estat tant de la barana (que es va acabar trencant completament a principi de juny) com de la vorera, habitualment inundada per l'aigua de les filtracions d'aigua i potassa dels vagons que transiten per les vies de FGC, el consistori ha decidit arranjar la part de la barana que estava més malmesa.

A banda de la barana, persisteix el problema de les filtracions d'aigua i potassa, que han estat precisament un dels causants del deteriorament de la barana. La vorera continua plena de bassals, tot i les obres que va realizar FGC per posar fi a les filtracions que es produeixen per les juntes de la paret.