Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre individus per guardar en un magatzem material procedent de diversos robatoris. Els Mossos van trobar-hi més de 100 rellotges de gamma alta, valorats en més de 10.000 euros, que havien estat sostrets feia dos anys d'una exposició a Igualada. Entre els objectes recuperats al local, del Prat del Llobregat, també hi havia cinc drons sostrets d'una botiga d'una cadena comercial de joguines de Barcelona.

Als detinguts, que tenen entre 24 i els 45 anys i són veïns dels municipis de Barcelona, Martorell i Terrassa, se'ls imputa un delicte de receptació i un altre contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. El dijous 17 de maig, durant un control de pas al municipi d'Abrera, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de les comissaries de Sant Feliu de Llobregat i de Martorell i agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van aturar un vehicle, amb dos ocupants al seu interior, els van identificar i durant l'escorcoll van localitzar al maleter set motxilles buides i una maleta amb gran quantitat de material informàtic.

Davant els dubtes de la procedència il·lícita d'aquest material, els agents van comissar els objectes. Posteriorment els investigadors van comprovar que una part havia estat sostreta en diversos delictes. Els agents van esbrinar que els objectes provenien de quatre robatoris a l'interior de vehicles perpetrats en diferents municipis de les comarques del Barcelonès i del Vallès Occidental. El dilluns 11 de juny, els agents van citar en dependències policials la persona a qui havien comissat el material informàtic i van esbrinar que era el propietari d'un establiment d'alimentació al municipi del Prat del Llobregat.

El mateix dia, els investigadors també van inspeccionar l'establiment que aquesta persona regentava, i del resultat de la inspecció, van localitzar una gran quantitat de peces de roba de diferents marques amb les etiquetes i les alarmes posades, més de 100 rellotges, cinc drons, perfums, material informàtic i una peça d'haixix d'un pes aproximat de 100 grams. Aquest material estava a la part dels magatzem i a l'interior de bosses d'escombraries i de caixes d'aliments, accessibles a tots els treballadors.