Aquest divendres va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de fotografia organitzat amb motiu de la Festa del Parc del Castell, que es va celebrar en aquest espai el 27 de maig passat. Les fotografies guanyadores van ser exposades des del dia 4 i fins el mateix divendres 15 a la biblioteca de l'Ateneu de les Bases, on es va fer també el lliurament de premis.

Els guanyadors van ser Jaume Jorba, amb la fotografia titulada "Mirades"; Carles Martínez, autor de la fotografia "Allà vaaaa!"; i Sussi Garcia, que va presentar la foto titulada "Groc al Parc". Al lliurament hi va assistir el el regidor d'Habitatge i Barris de l'Ajuntament de Manresa, Joan Calmet.

(La fotografia guardonada amb el primer premi)(La fotografia guardonada amb el segon premi)

(La fotografia guardonada amb el tercer premi)

Un pulmó verd al mig de la ciutat

Les activitats al parc del Castell van ser organitzades per les associacions de veïns del Passeig, Vic-Remei i Gal Gravat-Bufalvent, conjuntament amb la Federació d'Associacions de Veïns i altres entitats. La Festa al Parc del Castell tenia per objectiu donar a conèixer el Castell com a pulmó verd al bell mig de de la ciutat. La Festa va incloure, a banda del concurs de fotografia, activitats diverses, com dansa, jocs, xocolatada, activitats esportives, etc.